Logo

Hledat...

Přihlásit se
Košík
0

Výměna a vrácení zboží

Na to máme samostatnou sekci zde.

Každý se občas splete. Pokud Vám dorazila objednávka a nevyhovuje Vám velikost či barva, není problém to to napravit. Případně Vám můžeme zboží vyměnit za úplně jiný typ, je to jen o domluvě.

V případě, že jste vrátili zboží a platba ještě nedošla, nejprve zkontrolujte svůj bankovní účet a ověřte, zda platba byla připsána na váš účet. Většina plateb je zpracovaných do 14 dní.

Mějte na paměti, že jako odesílatele platby neuvidíte EcoBamboo, ale společnost Milpex s.r.o. Pokud ani po 14 dnech nevidíte platbu na svém bankovním účtu, obraťte se na naši zákaznickou podporu.

Zboží můžete vyměnit nebo vrátit do 14 dnů od jeho obdržení.

Každý výrobek nabízený v našem obchodě můžete vrátit nebo si nechat vyměnit do 14 dnů od přijetí zásilky. Podmínkou je, že při vrácení musí být zboží nepoužité, s kompletními štítky, visačkami a symboly, v původním obalu, bez známek opotřebení a zápachu (např. po deodorantech, ... ).

Jakmile se k Vaší zásilce dostaneme, zkontaktujeme Vás telefonicky a domluvíme se na všech podrobnostech.

Spodní prádlo můžete, jako každý jiný výrobek nabízený v našem obchodě, vrátit nenošené a v původním stavu do 14 dnů od přijetí zásilky. Podmínkou je, že při vrácení musí být zboží nepoužité, s kompletními štítky, visačkami a symboly, v původním obalu, bez známek opotřebení a zápachu (např. po deodorantech, ... ). Spodní prádlo je možné vyzkoušet přes spodní prádlo nebo jiné oblečení. V případě nedodržení těchto hygienických pravidel pro zkoušení spodního prádla bude vrácení zamítnuto. V případě prokázání nedodržení hygienických pravidel pro zkoušení spodního prádla může být vrácení zamítnuto.

Spodní prádlo je možné vyzkoušet přes spodní prádlo nebo jiné oblečení. V případě nedodržení těchto hygienických pravidel pro zkoušení spodního prádla bude vrácení zamítnuto.

Standardně výměny zboží vyřešíme v řádech dní od přijetí balíku s Vašim zboží. Děláme maximum, abyste nemuseli moc čekat, ale počítejte, že se tato doba může protáhnout až na 14 dní.

Standardně vrácení peněz vyřešíme v řádech dní od přijetí balíku s Vašim zboží. Děláme maximum, abyste nemuseli moc čekat, ale počítejte, že se tato doba může protáhnout až na 14 dní.

Poštovné směrem k nám si zákazník hradí sám. Ve vlastním zájmu doporučujeme balík pojistit ve výši ceny zboží.Tuto službu vám nabídnou na poště při odesílání balíku.

Omlouváme se, vyplňte formulář zde a co nejdříve zařídíme, aby se k Vám správné produkty dostaly co nejdříve. Omlouvám se.

Na to máme samostatnou sekci zde.

Ano, formulář naleznete ZDE. Při výměně/vrácení postupujte dle návodu popsaného ZDE.

Zásilky na dobírku nám neposílejte, nemůžeme je převzít. Děkujeme.

Zásilku ve vlastním zájmu pojistěte a schovejte si podací lístek od přepravce, kterým jste ji odeslali.

Pro jednodušší a rychlejší proces výměny a vrácení nám prosím vyplňte krátký online vratkový formulář. Jak na online vratkový formulář?